Ervaren team AI experts

Over Dutch AI

Wij zijn Dutch AI, de bestemming voor al jouw vragen over kunstmatige intelligentie met een team van specialisten die wel 10 tot 30 jaar ervaring hebben. We zijn een technische club, die praat in taal die voor iedereen te begrijpen is waarmee we ook iedereen enthousiast willen maken over de kansen van AI.

Wij helpen jou bij het begrijpen van zowel de kansen als de uitdagingen van AI én de uitvoering van je AI ideeën en wensen. Of je nu streeft naar een efficiëntere bedrijfsvoering of een veiligere werkomgeving, wij zijn er om je te begeleiden

Over Dutch AI

Data science en AI: Een krachtige samenwerking

Data science, de kernexpertise van InIn, speelt een cruciale rol bij het leveren van de data die nodig is om AI-modellen te trainen en te valideren. Terwijl data science zich richt op het begrijpen en benutten van data, maakt AI gebruik van geavanceerde technieken om intelligent gedrag te modelleren en te simuleren.

Beide disciplines versterken elkaar om waarde te creëren uit data en kunstmatige intelligentie. De sterke samenwerking tussen Dutch AI en InIn, waarbij beide disciplines worden benut, resulteert in een waardevolle toevoeging voor klanten, die van cruciaal belang is voor het behalen van hun doelen.

Wat doet Dutch AI?

Wij voegen maatschappelijke waarde toe, en helpen iedereen verder die een AI-gerelateerde vraag heeft. We maken je bewust van kansen en bedreigingen zodat je AI begrijpt. Zo zorgen we dat AI op een verantwoorde manier voor iedereen toegankelijk wordt.

In onze ogen is kennis over AI van cruciaal belang voordat je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Om die reden bieden we dan ook diverse lezingen, workshops en opleidingen die ervoor zorgen dat je weet wat de mogelijkheden en beperkingen van AI zijn. We trainen jou als klant om een mening te vormen over AI binnen je eigen branche met als doel om zelf te bedenken hoe AI jouw organisatie kan versterken. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een passende tool – of we bouwen een eigen AI-model. Uiteraard helpen we bij het verantwoord implementeren van deze tool binnen de organisatie.

Creating AI for humans

We onderscheiden ons echt in het verantwoord gebruik maken van AI. We zijn niet de partij die zich laat overspoelen door de snelheid van de technologische ontwikkelingen in ons vakgebied, maar we varen onze eigen koers: we zetten AI verantwoord in en zorgen ervoor dat deze niet gevaarlijk kan zijn voor mensen. We are creating AI for humans!

Masterclass
Academy
Consultancy
cyclus

Werkwijze Dutch AI

Onze werkwijze begint met jou de juiste handvatten bieden die je nodig hebt om de wereld van AI te leren kennen. Dit kan beginnen met het vergroten van jouw kennis door één van onze masterclasses of workshops. Ken jij het klappen van de zweep al? Dan bieden we workshops voor gevorderden of gaan we graag met je aan de slag om AI onderdeel te maken van jouw organisatie.

Kennis

Kennis

Deelname aan workshops, lezingen of opleidingen om de kansen, uitdagingen, mogelijkheden en bedreigingen te leren kennen en begrijpen.

Plannen

Plannen

Jij beschikt over de inhoudelijke kennis binnen jouw domein, wij hebben de AI expertise. Samen komen we tot een plan dat past bij jouw doelstellingen en middelen.

Bouwen

Bouwen

Op maat gemaakte AI-oplossingen, inclusief selectie, aanpassing en integratie van AI-technologieën. Begeleiding bij het opzetten van AI-infrastructuren en het ontwikkelen van AI-modellen.

Verbeteren

Verbeteren

Optimalisatieadvies om ervoor te zorgen dat de oplossingen blijven voldoen aan jouw behoeften en de veranderende markt.

Kees van den Tempel
Eigenaar Dutch AI & AI Specialist & Trainer

Kees van den Tempel

Kees van den Tempel is AI-specialist voor overheid en bedrijven en mede eigenaar van Dutch AI. Kees is breed opgeleid en een meester in inspireren als natuurkundige en bedrijfskundige en actief geïnteresseerd in AI en IT.


Met 30 jaar ervaring als ondernemer, werkzaam bij overheden en bedrijfsleven, kijkt hij naar toepassingsmogelijkheden van AI en legt hij de verbinding tussen directies, ontwikkelaars en gebruikers. Kees is een echte doener, maar verliest daarbij nooit de veranderkundige overwegingen uit het oog.

Jet Smits
CEO, Eigenaresse Dutch AI & Data Analist

Jet Smits

Jet Smits, de drijvende kracht achter Dutch AI, vertegenwoordigt de essentie van expertise en leiderschap in kunstmatige intelligentie. Vanuit een rol als adviseur digitalisering kreeg ze als één van de eersten in Nederland de ingeving dat ze iets moest met data, datascience en AI. Hierdoor heeft Jet al ruim een decennium aan ervaring, leidt ze niet alleen Dutch AI, maar is zij ook betrokken geweest bij het uitvoeren en begeleiden van meerdere AI-implementatietrajecten.


Haar rol als eigenaar, oprichter en directeur belichaamt de passie en toewijding die ze heeft voor het creëren van impactvolle AI-oplossingen. Jet Smits staat garant voor een diepgaand begrip van de technologie en een bewezen staat van dienst in het succesvol implementeren van AI-initiatieven.

Kemal Yilmaz
Eigenaar Dutch AI & COO

Kemal Yilmaz

Kemal heeft een rijke en gevarieerde ervaring opgebouwd binnen de wereld van consultancy en IT. Als mede-eigenaar van Dutch-AI, heeft hij een cruciale rol gespeeld in het begeleiden van big data-projecten en het leveren van waardevolle inzichten die bedrijven vooruit helpen.


Met zijn achtergrond als IT-consultant en zijn ruime ondernemerservaring, beschikt hij over een uitgebreide kennis van het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het implementeren van innovatieve oplossingen. Zijn passie voor data-driven besluitvorming en zijn focus op het integreren van de menselijke factor in een datagedreven omgeving maken hem een waardevolle bron van inspiratie voor anderen in de branche.

Wouter Mulders
AI Engineer & Trainer

Wouter Mulders

Met zijn ervaring als AI Engineer & Data Science Consultant, biedt Wouter expertise in machine learning en AI-technologieën. Hij heeft gewerkt aan projecten zoals het ontwikkelen van algoritmes voor het opsporen van ondermijnende criminaliteit en het finetunen van Large Language Models.


Met een achtergrond als econometrist brengt Wouter een kwantitatieve mindset naar complexe problemen. Met technische vaardigheden en een focus op klantwaarde, is Wouter een waardevolle aanwinst voor elk team. Hij brengt zijn praktijkervaring graag over middels diverse workshops.

Wijnand Vink
Trainer Workshops & Projectmanagement

Wijnand Vink

Met een achtergrond in de energiesector en als leidend dataconsultant, heeft Wijnand een diepgaande expertise in het begeleiden van overheidsinstanties bij het bepalen van hun datastrategieën en het inrichten van toekomstgerichte organisaties.

Hij vervulde verschillende leidinggevende rollen bij gerenommeerde bedrijven, waar hij zijn vaardigheden in verandermanagement, datamanagement en projectmanagement verder ontwikkelde.

Heehang Tsui
Business Analist & Projectmanager & Trainer

Heehang Tsui

Heehang is Business Analyst en heeft ruime ervaring in het bieden van focus en inspiratie in data- en AI projecten. Voordat hij zich bij Dutch-AI voegde, bekleedde hij de rol van Senior Marketing Data Architect en was hij betrokken bij het realiseren van groei voor ambitieuze merken door middel van full-service digitale oplossingen.


Eerder in zijn loopbaan vervulde hij diverse functies zoals Social Media Analyst en Project Manager, waar hij zijn vaardigheden in data-analyse, procesontwikkeling en klantondersteuning verder ontwikkelde. Met een passie voor communicatie, multimedia-ontwerp en technologie, is Heehang een toegewijde Analyst, Communication en Multimedia Designer die gedreven wordt door een passie voor technologie.